Podržite repere i kupite orginal CD-ove. Pokažite poštovanje. Hvala ! PS. Kad vam nije žurba kliknite na reklamu (ispod posta, i sa strane). Kada skupimo novca kupujemo domenu. Hvala.

Intervju s Pestien

Intervju sa Pestien iz Trogira, uskoro je vani MIXTAPE od njega i još par repera. Lagano vas uz Pestia uvodimo u Trogirsku rap scenu.

01. Koliko dugo repaš i kako si počea?
Pesti: Repan tj. sniman rap otprilike 3-4 miseca, a repa san iz zajebancije uvik pomalo.. počelo je kad san bija dite, kad san prvi put čuja TBF, taj prvi album je bija bomba.. a tek onda san počeja upoznavat stranu rap scenu

02. Dolaziš iz Trogira, jel možeš predstavit malo vašu scenu?
Pesti: Trogirska scena... zajebano hahahaha dok smo bili mlađi na sceni su bili Manu Faktor, četvorica momaka iz grada ( Kokli, Sensi, Bob i Zagi ) al su prestali nastupat iz meni nepoznatih razloga.. današnja scena se svodi na ludu ekipu iz Tripple Ce-a, na Anga, K'nezu, Hary-ja i OG Keksa, i moja malenkost ulijeće tu s njima

03. Najavi nam novi MIXTAPE od tebe, Tripple Ce-a, OG Keksa i Žuvia, reci nešto o njemu?
Pesti: Dakle novi MIXTAPE je dosta drugačiji od prvog.. Dok je prvi bija baziran ( uglavnom ) na čistu repčinu, ovaj put smo se malo više posvetili tematici, uz repčinu naravno.. Ekipa je poderala, OG Keks tvrđi nego ikad. Naravno bez Žuvija to ne bi bilo to, ka ni bez potpore ostalih faca dalmatinske mikrofonije.

04. Oće li bit gostiju na MIXTAPE-u?
Pesti: Ugostili smo još tri nova MC-a, LIL P-A, GZUZA i MC SCIZZORA, i sve u svemu, mislin da su trake stvarno interesantne.

05. Jel poznato kada će biti vani?
Pesti: To ovisi ponajprije o masteringu na kojemu svjetlosnom brzinom radi par ljudi.. Po mojoj slobodnoj procjeni, kroz nekih desetak dana..

06. Čiji su beatovi?
Pesti: Beatovi dolaze sa razlicitih strana, neke trake su u potpunosti naše, dok bi se manji broj moga nazvat obradama, al dosta tvrđim obradama..Imamo vanjske suradnike

07. Inače, jel planiraš neki album sa ekipon na potpuno vašim beatovima?
Pesti: Naravno da da, ukoliko pronađemo beatmakera koji nam može priuštit 365 beatova u godini !

08. Kako ti dođe inspiracija za tekst?
Pesti: inspiracija dođe kad je pozoven

09. Jel imaš neki projekt nakon MIXTAPE-a?
Pesti: a sigurno cu ponekad zaplovit solo vodama

Pesti vas pozdravlja i preporučuje da do novog MIXTAPE-a, slušate stari.

Nema komentara:

Objavi komentar

Molimo ostavite email da vam možemo obavijestiti.