Podržite repere i kupite orginal CD-ove. Pokažite poštovanje. Hvala ! PS. Kad vam nije žurba kliknite na reklamu (ispod posta, i sa strane). Kada skupimo novca kupujemo domenu. Hvala.

Bendicod i AC3PO - Trokut [2012.]


TRACKLIST:

01.Riječ
02.Zvuk Ima Dušu
03.Odlazak
04.Želje
05.Ovdje
06.Obećani Grad ft. Pendrek
07.Pod Utjecajem
08.Krila & Škrge ft. Tamara Saul
09.Oči Duplje ft. Pendrek
10.Prst U Zrak
11.Crvotočina ft. Bolest
12.Prokletstvo
13.HC Ili Ništa

DOWNLOAD OVDJE

-Izgleda da su moje molitve napokon uslišene...Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja ovog remek djela,preslušanog promo mixa i vjerojatno 1000 puta preslušane trake Crvotočina,TROKUT je napokon došao.Aco na beatovima i Bendicod na vokalima (u vjerojatno svome najboljem izdanju dosad po onome što smo mogli čuti u promo mixu) uz goste:Pendreka,Bolest i Tamaru Saul sigurno će vas ostaviti u stanju pozitivnog šoka...Kažu da knjigu ne treba suditi po koricama...A po čemu da sudim o Trokut nego po onome što sam dosad čuo od Ace i Codda.Aco je već odavno imenovan najboljim beatmakerom na ovim prostorima,što je zaista i tako-to je čovjek koji iza sebe ima beatova koliko neki MC-i nemaju lajnova,čovjek koji je producirao više od 20 projekata proizašlih iz Sinestet radionice-on je jednostavno legenda svoga vremena u području hip hopa...S druge strane tu je i Bendicod,njegova lirika i ono što nam on ima za reći u svojim pjesama većinu slušatelja Trokuta vjerojatno najviše i interesira...Codd je već na Assassinu,ali i na Slobodi Govora(1,2,3) bio zapažen kao jedan od nositelja nove generacije repera u Hrvatskoj,iako su mu mnogi zamjerali što repa na pretežito ukradene beatove,njegova lirika i skill u pjesmama nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim i nitko(ali baš nitko) ne može Bendicoda proglasiti samo prosječnim MC-jem...Treba još nadodati kako je za fantastični artwork albuma bio zadužen Skam,koji je još jednom pokazao umijeće svoga rada,ovoga puta na coveru albuma,ne i na beatovima...Neki će se možda žaliti na broj pjesama(13),ali sjetimo se nije bitna kvantiteta,nego kvaliteta.Sjetimo se samo koliko je remek djela napravljeno sa relativnim malim brojem pjesama(Pegaz 2,Čokoladica EP,Kuje I Laseri EP,Švedski Stol,,Krv Nije Voda,Stroydigital...).Jedan mudar čovjek,pod imenom Ivan Vuković a.k.a. Magellano a.k.a. Panoptik rekao je da svaki MC stalno napreduje,"...konstantna elevacija sve do Olimpa..." tako da ako je vjerovati Magellanovim riječima,ovo će biti još jedno remek djelo koje će se urezati u povijest ne samo HRVATSKOG već i BALKANSKOG HIP HOP-a...

P.S.:Nemojte zamjeriti što sam napisao mini-recenziju albuma kojeg još nisam ni preslušao,ali znam da je puno ljudi čekalo TROKUT jako dugo,tako i ja,te sam zbog toga imao izrazitu želju ovo napisati kao nekakvo duhovno pročišćenje...;)

Cijeli projekt,kao i gomilu drugih skinite na sinestet.com...

Podržite nas na Facebooku (Balkan Hop) i skidajte najbolje albume na Balkan HipHop.com-u...Pis!

Nema komentara:

Objavi komentar

Molimo ostavite email da vam možemo obavijestiti.